zondag 30 maart 2008

Paasskiën 26/03

De laatste stand van zaken hier: 2-2, dwz, de kinderen snurken al, mama en papa nog niet . Deze morgen opgestaan en voor de 4e dag op rij was het aan het sneeuwen, een mens zou er moedeloos van worden. Gelukkig stond Heiko al met een zon op het gezicht ons uit te wuiven en is het zonnetje er inderdaad doorgekomen.
Vandaag de laatste dag les gehad, laat de olympische winterspelen nu maar komen, we gaan resoluut voor het podium... Nou ja... In de voormiddag nog wat oefeningen gedaan waaronder enkele malen de afdaling tot het Mittelstation van de Finkenbahn ohne stokken, eigenlijk gaat dit beter dan met, wellicht ook door het feit dat je supergeconcentreerd bent. In de namiddag weer op tocht geweest, enkele nieuwe rode pistes ontdekt. Voor de kenners: de Katzenmoos en de Nordhang afdaling. Allemaal vrij hobbelig en Smetje een paar keer op zijn bek...Daarna de bibber in de benen, het was weer eens wat anders maar we zijn er weer doorgekomen, er is maar 1 weg en dat is naar beneden! We hebben de dag geëindigd met de afdaling naar het Mittelstation samen met de kinderen, fier dat ze waren: een echte volledige rode piste!

Voor morgen staat er een grote toer op het programma, samen met Peter en Emmy en Ludo en Ann en dan ook onze privelesgever van dienst niet te vergeten! De heer Lapp in eigen persoon! In de namiddag gaan Juliette en de kinderen ons ook nog vervoegen: dat ze maar wat plaats maken aan de liften, Zillertal 3000, here we come!

Geen opmerkingen: